Alla inlägg den 11 september 2009

Av Daniel Holmén - 11 september 2009 18:29

Innan vi gick och såg "Wicked" på Orpheum Theatre igår åt vi lyxig middag på Macy's Skybar. Man har ju haft sämre utsikter vid middagen...

 

Jag åt lax med mashed potatoes, det var premiär för äkta amerikanskt potatismos, och det var jäääääävligt gott!

 

Väl på "Wicked"-showen nådde vi båda den absoluta piken i vår jetlag, eftersom vi båda var så trötta att vi höll på att ramla ur stolarna. Väldigt synd, eftersom vi båda hade sett fram emot showen så mycket, men nu när vi väl satt där så hade vi svårt att hålla ögonen öppna. Det kändes inte som om vi hade möjlighet att ge den en ärlig chans. Men "Defying Gravity" är verkligen paradnumret, då vaknade man till och ryste ikapp till musiken!

Av Daniel Holmén - 11 september 2009 01:13

Mitt uppe på Golden Gate Bridge får man följande råd om man nu är där för att hoppa. Under skylten finns en nödtelefon inkopplad.


 


Det intressanta är att det inte står någonting om att telefonen går att använda vid andra nödsituationer, såsom en olycka. Den finns liksom enbart där för att det är vanligt att ta livet av sig genom att hoppa från just den bron!

Av Daniel Holmén - 11 september 2009 01:06

Idag har vi uppgraderat hotell, och vi fick en väldigt trevlig överraskning när vi stegade in i vårt rum - det här är vår nya utsikt:


 


Yes, tar man två steg ut genom altandörren så drattar man rakt ner i poolen! Rätt mycket trevligare utsikt än på det förra skumraskhotellet. Nu bor vi på ett Holiday Inn och det känns väldigt mycket säkrare - och lyxigare!


Vi promenerade över Golden Gate Bridge idag, (igår åkte vi bara förbi den), och det var bra mycket dimmigare idag än igår. Idag såg man inte ens bron från marken, men när vi väl kom upp på bron så lättade dimman och vi tog en promenad fram och tillbaka på en timme.


   


På vägen tillbaka till stan pekade busschauffören ut George Lucas hus. "Han som producerat Star Trek", enligt honom själv.


Vi har hittat vår DRÖM-Urban Outfitters så vi ska dit och lassa på oss en hel del asgrymma kläder innan vi ska till Orpheum Theatre och se "Wicked" - äntligen!

Ovido - Quiz & Flashcards