Alla inlägg den 9 april 2009

Av Daniel Holmén - 9 april 2009 09:42

Det är lite tråkigt att September fastnat i "re-issue"-träsket på grund av hennes internationella framgångar. Samtidigt är det sjukt roligt att det går så bra utomlands, men det blir ju fattigt på nya låtar här hemma. Jag blir dock aldrig besviken på de nya versionerna av de gamla låtarna, och dessutom har hon börjat göra skivomslag som "knocks you off your feet". Bara att döpa den nya versionen av "Can't Get Over" till "UK Smash Hit Version" är kredd nog.

Av Daniel Holmén - 9 april 2009 09:13

Under förutsättningarna får man nog säga att det gick väldigt bra hos tandläkaren igår. Men så fort det gäller tänder så gör ju allting så jävla ONT, och blodsmak är dessutom något av det värsta jag vet. USCH, vad det smakar illa! Specialistmottagningen vid Skanstull var för övrigt helt ENORM, det såg ut som ett stort sjukhus. Vad gäller mitt problem så tyckte tandläkaren att det nog mest var ett estetiskt sådant, och att jag bara behöver tänka på att hålla riktigt jävla rent för att förhindra att tandköttet drar sig undan ännu mera. Än så länge var det långt ifrån en kritisk nivå, men har det väl börjat kan det lika gärna fortsätta om man inte är försiktig. Skulle det te sig illa så kan man ta tandkött från gommen och "montera" det på den drabbade platsen för "börja om från början", så att säga. Men det är inte en helt billig eller riskfri procedur heller, så... Jag fick lite tips på vad jag skulle tänka på vid tandborstning, och ett ultimatum: Sluta röka. Nu!


Ja. Det kanske är dags nu. Varför röker jag, egentligen? Jag tycker inte ens att det är så "gott" att jag inte kommer att klara mig utan, så vad fan. Nu när jag löper risk att verkligen ta skada av det så skulle det bara vara patetiskt att fortsätta, så nu är det faktiskt dags att lägga av. Feströkning kommer jag nog att tillåta, men annars är det finito med skiten. Häpp!

Ovido - Quiz & Flashcards